AĞRI / TUTAK - Şehit Uzman Ömer Güç Ortaokulu

Şehit Uzman Ömer Güç Ortaokulu

Adres
MURAT MAH. 134 SK. SEHIT SÖZLEŞMELI ER ÖMER GÜÇ ORTAOKULU BLOK NO: 6 TUTAK / AĞRI
Vizyon
Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk´ün gösterdiği hedefler doğrultusunda, eğitim ve öğretimi çağdaş bir altyapıyla evrensel standartlarda yürütmek ve ülkemizde örnek gösterilen kurumlar arasında yer almaktır.
Misyon
Her koşulda Atatürkçü, cumhuriyet değerlerine sahip bir kurum kimliğini yaşatmak ve sürdürmek. Bilimsel düşünen, özgüven ve özsaygısı yüksek, insan haklarına saygılı, toplumsal ve evrensel sorunların farkında olan, bu sorunlara çözüm üreten, barışçıl, aydın ve ileri görüşlü, entelektüel yönü gelişmiş, Türkçe’yi ve en az bir yabancı dili yaşamında etkin biçimde kullanan bireyler yetiştirmek. Öğrenme ortamına aktif katılımla öğrenmeyi içselleştirmiş ve öğrenmeye her zaman ihtiyaç duyan bireylerin yetişmesine katkı sağlayan eğitim kadrosuyla çalışmak. Herkesin öğrencisi olmak istediği, mezuniyet sonrasında da öğrencilik ruhunu ve birlikteliğini yaşatan bir okul olmak.
Başarılar
İlçe genelinde ilk üç okul içerisindedir. İlçe merkezinde yapılan bir çok projeye ev sahipliği yapmaktadır.
08:00/15:30
KATI YAKIT(KALORİFER)
İlçe merkezindedir. İlçedeki her noktaya yürüme mesafesi 5 dakikadır.
İlçe merkezinde olduğu için servis yoktur.
Murat Mahallesi 134. Sokak No: 6 Tutak/ Ağrı
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
Ağrı il merkezi ile Tutak ilçesi arası 38 KM´dir. (Araç ile 45 dk´lık mesafe) Okulumuz İlçe Merkezindedir.
Adrese dayalı yerleşim sistemi.
İlçe genelinde ilk üç okul içerisindedir.
Futbol, Voleybol, Masa Tenisi, Basketbol, Hentbol alanlarında dereceler.
Tübitak 4006, 4007, e-Twenning
Proje Çalışmaları
İlçe Merkezinde Koordinatörlük görevi üstlenilmiştir. Birçok projeye ev sahipliği yapılmaktadır.
e-Twenning
Diğer Hususlar
2022-2023 Eğitim Öğretim ylılnda okulumuz öğrencilerine Bakanlığımız tarafından 435 adet Yardımcı Kaynak Kitabı, 1400 adet ders kitabı dağıtılmıştır.